illusztráció illusztráció

Gyakran felhős, de enyhe idő

A következő napokban időnként sok felhő lesz felettünk, de csapadék szerda estig nem várható. Enyhe marad az idő.

illusztráció

Kedden a hétfőihez hasonlóan indul a nap, többfelé ismét párássá, ködössé válik a levegő, majd napközben felszakadozik helyenként a felhőzet, és hosszabb naposabb időszakok is előfordulhatnak. Nyugaton északnyugaton szeles lesz az idő, a délkeleti szelet gyakran kísérhetik ott erős lökések is. 14 és 20 fok között várhatóak a maximumok, a naposabb tájakon mérhetjük majd a legmagasabb értékeket.

Kisebb eső jöhet

Szerdán délnyugat felől ismét megvastagszik a felhőzet, és a késő délutáni óráktól a délnyugati országrészben az eső is eleredhet. A felhősebb délnyugati tájakon 11-12°C körül alakulnak majd a illusztrációmaximumok, máshol még 14 és 18°C közé melegedhet a levegő. A délkeleti szél továbbra is élénk, helyenként erős lehet.

Esősebb Dunántúl

Csütörtökön főként a Dunántúlon számíthatunk kisebb esőre, majd péntekre ismét csökken a csapadékhajlam. Keleten, délkeleten a hét negyedik napján 15 fok fölé emelkedhet a hőmérséklet, a felhősebb, csapadékosabb dunántúli tájakon viszont csak 10-12°C körül alakulhat a legmagasabb hőmérséklet.

Folyamatosan frissülő előrejelzéseinket nyomon követhetik ITT.

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés