illusztráció illusztráció

A legszebb képek harca

A fotópályázat célja a Kárpát-medence időjárásához kapcsolódó látványosságok, érdekességek, szokványos és különleges pillanatok bemutatása.

A melegedő időben mindenkinek több ideje van kimenni a szabadba és sétákat tenni, fotózni. Sokszor olyan dolgokról amik nem mindennaposak. Szeretettel várjuk képtárunkba azon észlelőink képeit akik szeretnék megmutatni legszebb fotóikat, akár amatőr akár profi szinten. A képek alatt tanácsot kérhetnek tapasztaltabb fotóstársaiktól vagy pontosabb munkára bíztathatnak egy amatőr fotóst. 

Egy jó fényképész nem leskelődik, hanem utánajár, hanem lát, hanem ott van, és mert jó fényképész, szerencséje van…” – mondta egyszer Parti Nagy Lajos, akinek sorai a természet, az időjárás fotózásánál kimondottan igazak; gondoljunk csak arra az esetre, amikor egy üllős zivatarfelhőt, egy szupercellát vagy éppen tornádót próbálunk levadászni.

illusztráció

A versenybe való nevezéshez mindössze annyi a teendő, hogy a legszebbnek ítélt képet feltöltik a Verseny albumba ahol a tíz legtöbb szavazatot kapott képből csapatunk választja meg az első három helyet.

Az első helyezett jutalma: egy Időkép póló

A képek nem lehetnek az oldal tartalmától eltérőek, egyes embercsoportokat megsértőek, és más által készítettek. Az ilyen tartalmú képeket moderátoraink azonnal törlik és a nevezőt a versenyből kizárják.

A verseny minden hónap első napjától az adott hónap utolsó napjáig tart.

A versenyben való részvételhez el kell fogadni az Időkép Szabályzatát, ill. az alább olvasható versenyfeltételeket.

illusztráció

- A versenyre szánt képeket időkorlátozás nélkül, folyamatosan lehet feltölteni.

- A versenyben az Időkép munkatársai és közvetlen hozzátartozói kivételével tetszőleges természetes személy indulhat.

- A részvételhez regisztráció és képfeltöltési jog szükséges.

- A versenyben digitális fényképezőgéppel, vagy mobil-telefonnal készült képpel lehet részt venni.

- A kép JPEG formátumban, a legmagasabb képminőséggel legyen mentve.

- Pályamunka kizárólag a Verseny albumba történő feltöltéssel nyújtható be. E-mailben, észleléssel együtt beküldött, vagy más honlapról belinkelt fotó nem indulhat a versenyen.

- Pályázni legfeljebb kettő darab eredeti és egyedi fotóval lehet, melynek szerzői jogával a Pályázó korlátozás nélkül rendelkezik.

- A feltöltött fotón ne szerepeljen dátum, felirat, logó, vízjel és legalább 800*600 pixel legyen.

- A feltöltött pályamunka a feltöltést követően már nem módosítható, nem cserélhető.

- A feltöltött fotókra továbbra is az Időkép képfeltöltési szabályai, valamint az Időkép Szabályzata az irányadó.

- A feltöltött képekre szavazatot lehet leadni a kép alatt található Tetszik gombra kattintva. Egy pályamunkára csak egy szavazat adható le.

- A pályamunkákra leadott szavazatok száma alapján a 10 legtöbb észlelői szavazatot kapó kép közül választja ki az Időkép Szerkesztősége a három legjobbat. Az első helyezett kép nyeri el a Hónap Képe címet, a készítője pedig a Hónap Fotósa titulust az Időképen.

A fenti fotókért köszönet Xcsabesznek és HeavenMannek!

Kívánunk mindenkinek sikeres és örömteli versenyzést, valamint további kellemes időtöltést oldalainkon!

Az Időkép Csapata

Ezek is érdekelhetnek
Hirdetés