Hirdetés
Település
Népszerű hazai üdülőhelyek Népszerű európai üdülőhelyek

30 napos előrejelzés

Előrejelzésünk 15 napon túl az ECMWF 46 napos valószínűségi előrejelzése alapján készül.
Hirdetés

Lényeges változás nem jön, de hidegebbek lesznek a hajnalok

Kedden keleten, északkeleten süthet ki hosszabb időszakokra a nap, máshol több felhő lehet az égen, a Dunántúlon borongós tájakkal is találkozhatunk. Számottevő csapadék nem várható, de hajnalban, reggel néhol szitálás, ónos szitálás előfordulhat a ködösebb tájakon. A keleti-délkeleti szelet főként a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések. Hajnalra a kevésbé felhős tájakon -5 fok köré hűlhet a levegő, napközben pedig 3-8 fokot mérhetünk.

Szerda reggelre már kevesebb helyen képződhet pára, köd. A nap első felében északkeleten még kisüthet a nap, de délutánra mindenhol beborul az ég, viszont szitálás, gyenge eső csak elszórtan fordulhat elő. Az északkeleti szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. Kora délután 3-8 fok valószínű.

Csütörtökön és pénteken sok felhő lesz az égen, és a déli, délnyugati tájakon gyenge eső is kialakulhat. Csütörtökön több tájegységünkön élénk lehet az északi-északkeleti szél, de péntekre mérséklődhet, legyengülhet a légmozgás. Napközben 2-7 fokot mutathatnak a hőmérők.

Kiadta: Varga Sándor (ma 08:26)